Oecumenische samenkomst op vrijdag 4 mei

vrijdag 4 mei | 18:30

Ook dit jaar organiseert de Raad van Kerken Amstelveen- Buitenveldert, voorafgaand aan de herdenking bij het monument in het Broersepark op woensdag 4 mei om 18.30 uur een oecumenische bijeenkomst in het gebouw van het Apostolisch Genootschap aan de Graaf Aelbrechtlaan 140. Een half uur van bezinning met een lezing uit het boek dat ons tot bron is, gesproken woorden en enkele liederen.
We staan stil bij het geschenk van onze vrijheid. Voorgangers zijn Ron Weeda van het Genootschap en Pastoor Eugene Jongerden van de Amstellandparochie. Direct na afloop van de samenkomst is er een gang naar het monument bij het Broersepark. Daar is een korte samenkomst met twee minuten stilte na gesproken woorden, met het volkslied en kransleggingen.

Datum:
vrijdag 4 mei