Aktie Vrijheidsbrief

log Amnesty International

Aktie Vrijheidsbrief is een maandelijkse schrijfactie in de kerken van Amstelveen en Buitenveldert. In de kerken worden deze brieven maandelijks aangeboden, maar u kunt ook hier aansluiten door de brief te downloaden, de toelichting te lezen en de brief verzenden.
Download de brief van juni 2022
Download de toelichting juni 2022

Tijdens de coronapandemie hebben we geëxperimenteerd met het onder de aandacht brengen van mailacties als alternatief voor de Aktie Vrijheidsbrief.  Helaas kan Amnesty bij de mailacties niet aangeven hoelang deze op de website blijven staan. Dat heeft ons doen besluiten om niet meer één actie voor u eruit te lichten. Naast de fysieke verkoop, willen wij u de weg wijzen naar de mailacties waar u uw keuze kunt maken aan welke actie u bij wilt dragen.

Indien u op deze link https://www.amnesty.nl/kom-in-actie/acties klikt (als dat niet lukt de link kopiëren en in uw browser/zoekmachine plakken) ziet u alle acties die Amnesty op dit moment voert. Onderaan de foto’s ziet u het land waar de actie op gericht is en daaronder in een gele balk wat voor soort actie het betreft, een petitie, mail of brief. De mailacties herkent u aan stuur een mail! @. Als u een actie opent ziet u links een toelichting over de betreffende actie. Rechts hoeft u alleen uw naam, e-mailadres en woonplaats in te vullen en vervolgens op verstuur mijn e-mail te klikken. Doet u ook mee?