Aktie Vrijheidsbrief

log Amnesty International

Aktie Vrijheidsbrief is een maandelijkse schrijfactie in de kerken van Amstelveen en Buitenveldert. In de kerken worden deze brieven maandelijks aangeboden, maar u kunt ook hier aansluiten door de brief te downloaden, de toelichting te lezen, te ondertekenen en de brief verzenden.
Download de brief van september 2022.
Download de toelichting september 2022.

In de maanden juli en augustus houden wij geen Aktie Vrijheidsbrief, maar u wordt van harte uitgenodigd om mee te doen met de mailacties van Amnesty. Op de website: https://www.amnesty.nl/kom-in-actie/acties ziet u alle acties die Amnesty op dit moment voert. Onderaan de foto’s ziet u het land waar de actie op gericht is en daaronder in een gele balk wat voor soort actie het betreft, een petitie, mail of brief. De mailacties herkent u aan stuur een mail! @. Als u een actie opent ziet u links een toelichting over de betreffende actie. Rechts hoeft u alleen uw naam, e-mailadres en woonplaats in te vullen en vervolgens op verstuur mijn e-mail te klikken. Doet u ook mee?

Indien u op deze link https://www.amnesty.nl/kom-in-actie/acties klikt (als dat niet lukt de link kopiëren en in uw browser/zoekmachine plakken) ziet u alle acties die Amnesty op dit moment voert. Onderaan de foto’s ziet u het land waar de actie op gericht is en daaronder in een gele balk wat voor soort actie het betreft, een petitie, mail of brief. De mailacties herkent u aan stuur een mail! @. Als u een actie opent ziet u links een toelichting over de betreffende actie. Rechts hoeft u alleen uw naam, e-mailadres en woonplaats in te vullen en vervolgens op verstuur mijn e-mail te klikken. Doet u ook mee?

Geef een antwoord